Isektionens logotyp
Isektionens logotyp
00 Dagar
00 Timmar
00 Minuter
00 Sekunder

..kvar till Gasque!

FLÖDE
INFO
KONTAKT
NOLLEGUIDEN

Info

Hejsan Nollan!

Välkommen till En Kosmisk Nollning! 2021 är året då du kommer ta ett otroligt stort kliv framåt i ditt liv. Förutom att det blir det första steget på resan in i studentlivet kommer du troligtvis att flytta hemifrån för första gången, till en ny stad, träffa nya människor och finna vänner för livet. Inom en snar framtid kommer du även att vara en del av den finaste av sektioner, nämligen vår alldeles egna I-sektion. Det kommer att vara en helt ny värld du kommer att möta här under din första tid i Lund, tidiga morgnar till sena kvällar kommer att fyllas med spex, skratt och nya upplevelser. Det kan vara överväldigande till en början, men tro mig, denna stad har något att erbjuda för alla, oavsett intresse.

Det är förståeligt om du är nervös, du är i gott sällskap av 130 stycken nya klasskamrater. Men trots nervositeten hoppas jag att du är förväntansfull. Mitt namn är Øverphøs Ymira och jag vill å hela sektionens vägnar välkomna dig till Lund, men framförallt till I-sektionen. För att ge dig den bästa möjliga starten på din studietid välkomnar vi dig med Sveriges mest fantastiska nollning.

Vad nollning innebär kommer du snabbt att märka, den är till för att du och dina nya klasskamrater ska lära känna varandra och kickstarta er studietid här i Lund. Nollningen kommer att kännas lång så glöm inte att njuta av varje ny dag, för varje dag kommer bjuda på nya kosmiska intryck. Var inte orolig för att du ska gå vilse i denna nya värld som studentlivet ändå är, dina phaddrar kommer finnas vid din sida varje steg på färden. Jag kan garantera dig att inom kort kommer det att kännas som att du alltid varit en del av Lunds studentliv.

I denna guide finns mycket nyttig information om vad som väntar dig den 23:e augusti, men exakt vad som väntar under En Kosmisk Nollning kan inte ord beskriva. Mitt bästa råd till dig är att anlända till Lund med ett öppet sinne och en längtan inför vad som komma skall. Dina kommande fem år här kommer troligen att bli bland de fem bästa åren i ditt liv, och inleds med en nollning du aldrig kommer att glömma.

Välkommen till I-sektionen, välkommen till En Kosmisk Nollning. Jag är övertygad om att du kommer trivas.

Nollningen utgår från att alla ska ha kul och delta på lika villkor, vilket kan summeras med följande punkter:

- Att delta i nollningen är helt frivilligt

- Deltagare ska respektera eventansvariga och varandra

- Inte utföra handlingar så någon känner sig utnyttjad eller obekväm

Mer information om Nollningspolicyn finner du i Teknologkårens filarkiv.


Øverphøs Ymira

Kontakt

Tveka inte att kontakta oss i styrelsen på styrelse@isek.se om du har några frågor eller funderingar. Vi finns här för din skull och gör allt för att du ska få bästa möjliga start på din tid i Lund.

Det kan vara en bra idé att utöver I-sektionens hemsida ta sig en titt på Teknologkårens och Lunds Universitets hemsida för att bekanta dig mer med din framtida studiemiljö. Och glöm inte alla de olika Nationerna heller!

Nolleguiden

Nolleguiden är en specialutgåva av sektionens egna tidning I-Type och innehåller bra information för de som ska börja.

Läs här

English

The "Nolleguide" is a special edition of the guild's own magazine I-type containing valuable information for those who are new in Lund.

Click to download